Øst Vildsund gl. Færgekro  /  sundbyvej 238  /  7950 Erslev   /  T +45 9774 6067   /  info@vildsundkro.dk    /  www.vilsundkro.dk

  • Facebook Basic Black

Vi byder dem velkommen til en af Morsø hæderkronede kroer. Vi har bestræbt os på at føre de gode gamle madtraditioner videre samtidig med at der er lavet en del forbedringer på bygningerne, så vi i dag råder over et spisested, der forener den gammeldags hygge med moderne komfort og ikke mindst panorama udsigten ud over Limfjorden og den over tres år gamle vildsund bro.

 

I vores selskabslokaler kan der dækkes op til selskaber op til 120 personer. Kroen råder ligeledes over 9 dobbeltværelser med udsigt over Thisted bredning og Vildsund.

 

Vi håber at de vil besøge kroen ved lejlighed  - vi står altid til deres rådighed med oplysninger og eventuelt menuforslag.

 

Vi har besluttet at lukke kroen helt grundet Corona virussen og af respekt for regeringens tiltag med karantæne, så vi kan få bugt med den virus… 
 

Vi holder indtil videre lukket til mandag den 14. april, men følger selvfølglig med i regeringens anvisninger. Vi giver en status når vi nærmere os den optimistiske åbnings dag.
 

I er velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.
 

Pas på hinanden derude;)

Mvh Conny, Jens og resten af personalet

a la carte menu

smag vores berømte stjerneskud eller nogle af vores andre danske frokostretter. Eller prøv vores aftenmenu med klassiske danske retter.

 

 

 

Selskaber

Hold jeres næste selskab hos os - vi sammensætter menuen så det passer til jer. Vi har lokaler op til 120 personer med udsigt ud over Limfjorden.

Overnat hos os

tag en overnatning eller flere med udsigt over Limfjorden og nyd roen og charmen ved den nybyggede havn.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now