Vi byder dem velkommen til en af Morsø hæderkronede kroer. Vi har bestræbt os på at føre de gode gamle madtraditioner videre samtidig med at der er lavet en del forbedringer på bygningerne, så vi i dag råder over et spisested, der forener den gammeldags hygge med moderne komfort og ikke mindst panorama udsigten ud over Limfjorden og den over tres år gamle vildsund bro.

 

I vores selskabslokaler kan der dækkes op til selskaber op til 120 personer. Kroen råder ligeledes over 9 dobbeltværelser med udsigt over Thisted bredning og Vildsund.

 

Vi håber at de vil besøge kroen ved lejlighed  - vi står altid til deres rådighed med oplysninger og eventuelt menuforslag.

 

Vi åbner igen d. 6. maj kl. 12:00.

Vi glæder os til at se jer igen.

Mvh Conny, Jens & resten af personalet

a la carte menu

smag vores berømte stjerneskud eller nogle af vores andre danske frokostretter. Eller prøv vores aftenmenu med klassiske danske retter.

 

 

 

Overnat hos os

tag en overnatning eller flere med udsigt over Limfjorden og nyd roen og charmen ved den nybyggede havn.

Selskaber

Hold jeres næste selskab hos os - vi sammensætter menuen så det passer til jer. Vi har lokaler op til 120 personer med udsigt ud over Limfjorden.

Øst Vildsund gl. Færgekro  /  sundbyvej 238  /  7950 Erslev   /  T +45 9774 6067   /  info@vildsundkro.dk    /  www.vilsundkro.dk

  • Facebook Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now